فروش

فروش مواد اولیه غذایی

فروش

فروش مواد اولیه غذایی

فروش پارافین

پارافین در حالت کلی به سه دسته‌ی پارافین خوراکی، پارافین بهداشتی و پارافین صنعتی دسته‌بندی می‌شود. پارافین بهداشتی به شکل عمده در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. به طور مثال به برخی از کرم‌های نرم‌کننده اشاره کرد که در ساخت آن‌ها از پارافین استفاده می‌شود.

پارافین در دمای پایین‌تر از دمای اطاق آب می‌شود. یعنی پوست بدن در برخورد با آن دچار سوختگی و تاول نخواهد شد اما اگر پوست حساسی داشته باشید گرمای پارافین پوستتان را تحریک می‌کند و باعث برآمدگی قرمز رنگی روی آن می‌شود.




در شمع‌ها، کاغذهای موم، جلا، مواد آرایشی و عایق‌های برقی استفاده می‌شود. این ماده در استخراج عطرها از گل‌ها کمک می‌کند، پایه‌ای برای پمادهای پزشکی تشکیل می‌دهد و یک پوشش ضد آب برای چوب را تأمین می‌کند.

پارافین‌ها به دوشکل جامد یا مایع تولید می‌شوند. پارافین جامد و ژله‌ای برای تولید کردن انواع شمع‌ها و پارافین مایع جهت مصارف صنعتی و بهداشتی به‌کار برده می‌شود. پارافین جامد انواع مختلفی دارد که برحسب چربی آن طبقه‌بندی می‌شود، این نوع پارافین سفید رنگ، بی‌بو و بدون طعم خاصی می‌باشد.

موم پارافین یک موم نرم و جامد سفید و بی رنگ است. از هیدروکربن‌های اشباع ساخته شده است. این اغلب در سالن های زیبایی به عنوان نرم‌کننده پوست و درمان‌های اسپا روی دست‌ها، کوتیکول‌ها و پاها استفاده می‌شود زیرا بی‌رنگ، بی‌مزه و بی‌بو است.


همچنین می‌توان از آن برای تسکین درد در مفاصل و عضلات درد استفاده کرد.


موم پارافین کاربردهای بسیاری نیز دارد. این اغلب به عنوان مواد روغن‌کاری، عایق‌کاری الکتریکی، و شمع و مداد رنگی استفاده می‌شود.


موم پارافین برای اولین‌بار در سال ۱۸۶۷ به صورت تجاری، کمتر از ۱۰ سال پس از حفر اولین چاه نفت تولید شد. موم پارافین به راحتی از نفت در هنگام سرد شدن رسوب می‌کند. پیشرفت تکنیکی فقط به کارآمدتر و اقتصادی‌تر کردن تفکیک‌ها و تصفیه‌ها انجام شده است. روش‌های تصفیه شامل تصفیه شیمیایی، رنگ‌زدایی توسط جاذب‌ها و تقسیم واکس‌های جدا شده به نمرات با تقطیر، تبلور مجدد یا هر دو است. روغن‌های نفتی از نظر میزان موم تفاوت زیادی دارند.


موم پارافین مصنوعی پس از جنگ‌جهانی دوم به عنوان یکی از محصولات به دست آمده در واکنش فیشر- ترسپچ، که گاز ذغال سنگ را به هیدروکربن‌ها تبدیل می‌کند، به صورت تجاری معرفی شد. این موم سفید و سخت‌تر از موم پارافین نفتی است، این محصول مصنوعی از ویژگی‌های منحصر به فرد و خلوص بالایی برخوردار است که آن را به عنوان جایگزینی مناسب برای برخی موم های گیاهی و به عنوان اصلاح کننده موم‌های نفتی و برخی از پلاستیک‌ها از جمله پلی‌اتیلن تبدیل می‌کند.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713

فروش گلوتن

گلوتن (gluten) یک پروتئین ذخیره شده در گندم، جو و غلاتی از این قبیل است. در مشتقات گندم و جو مانند مخمر مالت و شیرینی نیز یافت شود. گلوتن به خمیر الاستیسیته یا خاصیت کشسانی می‌دهد، مانند یک چسب عمل می‌کند، و به نان چاشنی کلاسیک و بافت نرم می‌دهد.نام آن از کلمه لاتین برای “چسب” می‌آید، زیرا با مخلوط شدن با آب آرد به صورت قوام چسبنده می‌آید.این خاصیت چسبندگی به گلوتن کمک می‌کند تا یک شبکه چسبنده ایجاد کند، که نان بتواند هنگام پخته‌شدن قوام بیشتری داشته باشد. همچنین به نان بافت جویدنی و رضایت بخش می‌دهد.



این ماده مانند یک اتصال‌دهنده عمل کرده، و با متصل نگه‌داشتن مواد غذایی و اضافه‌کردن یک “کشش” کیفیت مناسب به آن می‌دهد.

گلوتن اغلب با مواد غذایی حاوی گندم همراه است که در تامین مواد غذایی ما فراوان است.


این ترکیب پروتئینی می‌تواند در انواع مختلفی از غذاها یافت شود، حتی آن‌هایی که انتظار نمی‌رود.

برخی از غذاها که می‌توانند حاوی گلوتن باشند عبارتند از: غلات و محصولات پخت و پز – گندم، آرد گندم، ذرت، سمولینا، سبوس گندم، جو، فرنی، غلاتپ صبحانه حاوی گندم، برخی از پودر های پخت ماکارونی و رشته‌فرنگی – اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل سویا و رشته‌فرنگی، کیک و بیسکویت – تمام نان‌ها، پیتزا، کیک، شیرینی و بیسکویت تهیه‌شده با آرد حاوی گلوتن محصولات گوشتی – هر محصولی که با پودرهای سوخاری یا خمیر، سوسیس و سایر گوشت‌های فرآوری‌شده بدست می‌آید.


لبنیات، میوه‌ها و سبزیجات – انواع پروتئین‌های گیاهی (موجود در برخی از محصولات گیاهی) – سرکه مالت، برخی از سس‌های خردل، ترشی، سس سالاد، عطر و طعم و عصاره مخمر از جو، برخی از نوشیدنی‌ها، برخی از شکلات‌ها، برخی از چیپس‌های سیب‌زمینی طعم‌دار و چیپس ذرت – جایگزین‌های قهوه ساخته‌شده از غلات و بعضی از پودر های شیری حاوی گلوتن می‌باشند.


گلوتن همچنین می‌تواند در برخی داروها، محصولات بهداشت شخصی و موارد دیگر یافت شود.


استفاده از گلوتامین یا همان دانه‌های حاوی گلوتن به عنوان مواد تشکیل‌دهنده برای طیف گسترده‌ای از غذاهای آماده و تجاری استفاده می‌شود. آرد گندم به تنهایی در هزاران محصول به دلیل توانایی آن برای ساخت ساختار محصولات و کمک به ضخیم‌شدن و پوشش محصولات استفاده می‌شود.


علاوه بر گلوتن موجود در دانه‌ها، گلوتن نیز می‌تواند به عنوان یک ماده جداگانه به خودی خود اضافه شود. این محصول از شستن نشاسته خارج شده از دوغاب آرد ساخته شده است. این گلوتن اضافی در صنعت نان برای تکمیل پروتئین گلوتن که در حال حاضر به طور طبیعی در آرد و خمیر پس از آن وجود دارد، استفاده می‌شود.


گلوتن دارای خواص ارزشمندی است: افزایش قدرت خمیر ضعیف و انعطاف‌پذیری بهتر که به ساختار و شکل یک‌نواخت نان کمک می‌کند. جذب و حفظ آب بهتر، بهبود عملکرد، نرمی محصول و افزایش طول عمر نان، بهبود عطر و طعم از خواص آن می‌باشد.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713

فروش اسید فرمیک

اسید فرمیک (HCO2H)، همچنین اسید متانولی، ساده‌ترین اسید کربوکسیلیک، مورد استفاده در پردازش منسوجات و چرم است.

جوهر مورچه برخی از فرآیندهای پوسیدگی را متوقف می‌کند و باعث می‌شود که مواد خوراکی ارزش غذایی خود را طولانی‌تر نگه دارد. بنابراین به طور گسترده‌ای برای حفظ غذای زمستانی برای گاو استفاده می‌شود. استفاده از آن به عنوان نگه‌دارنده برای سیلو و خوراک دیگر حیوانات، ۳۰٪ از مصرف جهانی در سال ۲۰۰۹ بود.



استفاده عمده از اسید متانوئیک به عنوان یک ماده نگه‌دارنده و ضد باکتری در خوراک دام است. در اروپا، آن را در سیلوها (از جمله یونجه تازه) برای ترویج تخمیر اسید لاکتیک و مهار تشکیل اسید بوتیریک استفاده می‌شود. همچنین اجازه می‌دهد تا تخمیر به سرعت و در دمای پایین‌تر اتفاق افتد.


یکی از رایج‌ترین استفاده‌های صنعتی اسیدفرمیک در تولید چرم (۲۹درصد مصرف جهانی) است. اگر چه جوهر مورچه در تولید چرم بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، سایر صنایع در حال حاضر از اسیدفرمیک در روند رنگ‌رزی و تکمیل منسوجات (۹درصد مصرف جهانی) استفاده می‌کنند.


همچنین معمولاً در بسیاری از فرآیندهای تولید لاستیک (۶درصد مصرف جهانی) به عنوان یک انعقاد کننده استفاده می‌شود. علاوه بر استفاده از آن در صنعت چرم، نساجی و لاستیک، مشتقات اسید فرمیک به تازگی برای کمک به مبارزه با شرایط جاده لغزنده در کشورهایی مانند اتریش و سوئیس توسعه‌یافته است.


مزایای کاربرد جوهر مورچه (به عنوان داروی زنبورعسل در ایران) در صنعت زنبورداری شامل: نابودی بیش از ۹۵ درصدی کنه، نابودی کنه واروآ، نابودی کنه آکاراپیس، قیمت مناسب و در دسترس بودن می‌توان اشاره کرد. (بهترین داروی کنه زنبورعسل)


استفاده از اسید متانوئیک به عنوان واسطه برای تولید نرمال بوتانول از دی‌اکسید کربن با استفاده از میکروب‌ها ممکن است.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713


فروش نیتریت سدیم

نیتریت سدیم صنعتی برای تولید ترکیبات ارگانونیتروژن است. این ماده برای تبدیل آمین‌ها به ترکیبات دیازو، که پیش‌سازهای اصلی بسیاری از رنگ‌ها، مانند رنگ‌های دیازو هستند، معرف هستند. ترکیبات نیتروسو از نیتریت‌ها تولید می‌شوند. این‌ها در صنعت لاستیک استفاده می‌شوند.

این ماده در انواع کاربردهای متالورژی، برای فسفات‌کردن استفاده می‌شود.



نیتریت سدیم یک مهارکننده موثر در خوردگی است و به عنوان یک ماده افزودنی در گریس‌های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان یک محلول آبی در سیستم‌های خنک‌کننده حلقه بسته و در حالت مذاب به عنوان واسطه انتقال حرارت استفاده می‌شود.


کاربرد پزشکی نیتریت سدیم

این ماده در لیست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی است، زیرا در صورت مسمومیت با سیانید یک داروی کارآمد است. این همراه با تیوسولفات سدیم استفاده می‌شود.

نیتریت سدیم همچنین می تواند به طور موثری توسعه رطوبت اکسیداتیو را به تأخیر بیندازد. پراکسیداسیون چربی‌ها یکی از دلایل مهم در وخامت کیفیت فرآورده‌های گوشتی (سستی و طعم‌های ناخوشایند) است. 

نیتریت سدیم به عنوان یک آنتی‌اکسیدان در مکانیسمی شبیه به ماده مسئول ایجاد رنگ عمل می‌کند. نیتریت با پروتئین‌ها و یون‌های فلزی واکنش نشان می‌دهد و رادیکال‌های آزاد توسط اکسید نیتریک را خنثی می‌کند (یکی از محصولات جانبی آن). خنثی‌سازی این رادیکال‌های آزاد چرخه اکسیداسیون لیپیدها را که منجر به لک‌زدایی می‌شود، خاتمه می‌دهد.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713

فروش پروپیونات سدیم

پروپیونات سدیم یک مکمل غذایی معمولی است که در طبیعت اتفاق می‌افتد. از آن‌جایی که برای قالب و برخی از گونه‌های باکتری سمی است، این افزودنی به ویژه در محصولات پخته‌شده آردی و یا سایر محصولاتی است که حساس به خراب‌شدن هستند، بکار می‌رود.

مکانیزم این ماده معمولا به عنوان نگه‌دارنده ضد کپک در صنایع غذایی استفاده می‌شود. این باعث جلوگیری از رشد قالب و برخی از باکتری‌ها می‌شود، در نتیجه، عمر مفید بسته‌های پخته‌شده را افزایش می‌دهد.



این ماده در محصولات پخته‌شده مانند نوشابه‌های غیر الکلی؛ پنیرها؛ ژلاتین، پودینگ؛ جگر و ژله؛ محصولات گوشتی؛ و آب‌نبات نرم و… استفاده می‌شود.


سدیم در محصولات نانوایی به عنوان مهار کننده قالب باکتری استفاده می‌شود.


جالب است بدانید پروپیونات سدیم مانند بنزوات سدیم از رشد میکروب‌ها برای تولید انرژی مورد نیاز خود جلوگیری می‌کنند. با این حال، بر خلاف بنزوات، پروپیونات نیازی به محیط اسیدی ندارند.


همچنین پروپیونات آمونیوم به عنوان ماده افزودنی در خوراک دام به منظور جلوگیری از رشد زیاد باکتری‌های ناخواسته در معده دام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پروپیونات سدیم یک افزودنی غذایی رایج است که به صورت صنعتی تولید می‌شود اما در طبیعت نیز رخ می‌دهد. از آن‌جا که برای کپک و باکتری‌ها سمی است، 


یک ماده افزودنی به ویژه در کالاهای پخته‌شده یا سایر محصولات حساس به فاسد شدن استپروپیونات سدیم یک اسید آلی است که در اثر تخریب شیمیائی تولید می‌شود. این یک ترکیب است که به طور طبیعی در بدن تولید می‌شود زمانی که برخی اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه متابولیزه می‌شوند. طبق مقاله‌ای که در سال ۱۹۹۶ در مجله بین‌المللی تحقیقات ویتامین و تغذیه منتشر شد، پروپیونات سدیم متشکل از یک سری واکنش‌های آنزیمی است که وابسته به حضور ویتامین B12 هستند.

جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

03195023713