بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT در صنایع بسیاری به عنوان، افزودنیهای مواد غذایی، افزودنیهای صنعتی، مواد آرایشی و بهداشتی، مواد تشکیلدهنده آفتکشها، مواد پلاستیکی / لاستیک و پزشکی / دامپزشکی / مورد استفاده قرار میگیرد.
بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) به عنوان یک آنالوگ مصنوعی ویتامین E عمل میکند که عمدتاً به عنوان یک عامل متوقفکنندهای است که از اتوکسید شدن جلوگیری میکند. فرآیندی است که در نتیجه اکسیژنهای اتمی بدون پراکندگی (معمولاً) ترکیبات ارگانیک مورد حمله قرار میگیرند.
BHT این واکنش اتوکاتالیتیک را متوقف میکند و تبدیل رادیکالهای پراکسی به هیدروپراکسید را متوقف میکند. این اثر را با اهدای یک اتم هیدروژن به اثبات میرساند.
بوتیل هیدروکسی تولوئن یا همان BHT پودر کریستال سفید رنگ است که به عنوان dibutyl hydroxy toluene شناخته میشود، یک ترکیب شیمیایی لیپوفیلی است که از لحاظ شیمیایی مشتقشده از فنول است که به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدان در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد.
مقررات اروپا و ایالات متحده اجازه میدهد از این محصول به عنوان یک افزودنی مجاز مواد غذایی استفاده شود. علاوه بر این استفاده، BHT به طور گسترده ای برای جلوگیری از اکسیداسیون در مایعات (مانند سوخت، روغن) و سایر مواد استفاده میشود که در آنها رادیکال های آزاد باید کنترل شوند.
آنتیاکسیدان BHT در محصولات آرایشی و بستهبندی محصولات حاوی چربی برای حفظ سطح مواد مغذی، رنگ، عطر و طعم و بو اضافه میشوند. BHT نیز به عنوان یک مکمل غذایی برای استفاده به عنوان آنتیاکسیدان به فروش میرسد.
در صنعت، بوتیل هیدروکسی تولوئن BHT توسط واکنش p-کرزول (۴-متیل فنول) با ایزوبوتیلن (۲-متیل پروپن) کاتالیز شده با اسید سولفوریک تهیه میشود.
بوتیلات هیدروکسی تولوئن در درجه اول به عنوان یک افزودنی غذایی آنتیاکسیدان استفاده میشود. در ایالات متحده، بر طبق مطالعات موسسه ملی سرطان از سال ۱۹۷۹ برای استفاده در ایالات متحده تایید شده است. این محصول در اتحادیه اروپا تحت E321 مجاز است.
BHT به عنوان یک ماده نگهدارنده در برخی از غذاها استفاده میشود. با استفاده از این محصول، سبزیجات را حفظ میکند یا مانع خراب شدن آن میشود؛ ممکن است برای کاهش میزان تغییر که بافت، رنگ یا طعم غذا استفاده شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
آلانتوئین (Allantoin) یک ترکیب نیتروژندار طبیعی است که به عنوان عامل تهویه پوست استفاده میشود. به صورت پودری و کریستالی به رنگ سفید و تقریباً بدون هیچ بویی وجود دارد و دارای حلالیت در آب نیز میباشد.
این ماده به طور طبیعی در گیاهان وجود دارد و در گذشته فقط از گیاهان گرفته میشد اما در سال ۱۹۳۵ فردی به نام رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از حیوانات شد و باعث شد امروزه این ماده از حیوانات اکثراً پستاندار مانند گاو استخراج شود در واقع از اسید اوریک موجود در بدن این حیوانات آلانتوئین گرفته میشود.
نکتهی جالب توجه این است که این ماده به صورت غنی در بدن خود انسان نیز وجود دارد و در خون یک انسان کاملاً سالم به طور متوسط غلظت پلاسمایی آلانتوین حدود ۲-۳ میلیگرم در هر لیتر است و در هنگام فعالیت و تحرک غلظت پلاسمایی آلانتوئین به سرعت به حدود دو برابر افزایش مییابد.
چون آلانتوین یک عنصر طبیعی موجود در بدن انسان است، به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن برای انسان شناخته شده است.
به طور خاص، آلانتوین یک اسید گلیکول اکسید است که از اسید اوریک تولید میشود.
در لوازم آرایشی (به خصوص کرمها و لوسیونها) و در درمان زخمها استفاده میشود.
عملکرد (ها): عامل تهویه پوست – محافظ پوست و …
آلانتوئین به طور معمول در انواع کرمهای آرایشی، خمیر دندان، دهانشویها، شامپو، رژلب، محصولات ضد آکنه و لوسیون به منظور مرطوبکننده پوست، افزایش صافیپوست، التیام زخمها و… استفاده میشود.
طبق مطالعات انجام شده آلانتوئین دارای اثرات مرطوبکننده است و همچنین توانایی افزایش میزان آبرسانی پوست و از بین بردن لایههای بالایی سلولهای مرده پوست را دارد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
091953870572 معین
03195023713
آسهسولفام به علت دارا بودن کالری کمتر نسبت به شکر یک جایگزین مناسب برای استفاده در محصولات رژیمی میباشد و همچنین عدم پایداری این محصول در دمای بالا، حتی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تغییر شکل نمیدهد و همین ویژگی سبب ماندگاری و عمر مفید و تازگی این شیرینکننده در مواد غذایی میشود.
استفاده از شیرینکنندههای مغذی برای اینکه هزینهها کاهش یابند شروع شد و با کاهش نیاز به کالری ادامه پیدا کرد جالب است بدانید که که این شیرینکنندهها در واقع برای اهداف دیگری کشف شدند، زمانی که محققان دریافتند که این محصولات شیرین هستند و کالری کمتری نیز دارند استفاده از آن را شروع کردند.
پنج شیرینکننده غیرمغذی مورد تایید سازمان غذا و داروی آمریکا عبارتند از: ساخارین، آسه سولفام، سوکرالوزو نوتام که هر کدام از این محصولات به عنوان یک افزودنی غذایی و نوع ویژگیهای آنها کاربردهای متنوعی در صنایع غذایی دارند.
آسه سولفام یک شیرینکننده مصنوعی است که شیرینی آن ۲۰۰ برابر شکر است و در دمای بالا و گرما پایدار میباشد و به همین دلیل حلالیت خوبی دارد و اجازه میدهد که شیرینکننده به عنوان افزودنی غذایی در طول پخت یا درون محصولاتی که نیاز به طول عمر طولانی دارند استفاده شود، آسهسولفام در سال ۱۹۸۸ توسط سازمان غذا و دارو آمریکا به عنوان یک مادهی جایگزین شکر با کالری کم مورد تایید قرار گرفت.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
مالتو دکسترین در غذای کودک جایگزین لاکتوز میشود و همچنین باعث حجم ماده غذایی میشود.
مالتودکسترین از زنجیره خیلی بلند کربوهیدراتها تشکیل شده است، که در آن مولکولهای گلوکز به صورت تکرار وصل شدهاند. به همین دلیل است که این محصول در مقابل سایر کربوهیدراتها مانند گلوکز جزء کربوهیدراتهای پیچیده تقسیم میشود. لذا این محصول یکی از مشتقات اصلاح شده نشاسته مالتو دکسترین، نیز میباشد.
مالتودکسترین نوعی پودر نشاستهای سفید است که تولید کنندگان برای بهبود طعم، ضخامت و ماندگاری خود به غذاهای زیادی اضافه میکنند.
مالتو دکسترین محصول خشکشده یا تصفیهشده محلولهای آبی ساکارید میباشد. این محصول از ساکاریدهای فاقد طعم شیرین بدست آمده از نشاسته خوراکی یا ترکیب حاصل از هیدرولیز نشاسته بوده که دکستروز آن کمتر از ۲۰ و شامل مخلوطی از ترکیبات با وزن مولکولی بین الیگوساکاریدها و پلیساکاریدها است.
محصولات نانوایی:
این محصول شامل شکر اندودها، پرکنندهها و کیکهای مرطوب میباشد. اضافهشدن مالتو دکسترین به این محصولات باعث کنترل انتشار، حفظ رطوبت، جلوگیری از بیاتی نان، کاهش حالت چسبناکی در مقایسه با سایر محصولات و حجمدهندگی میشود.
آبنبات
ایجاد شفافیت محصول
تشکل سریعتر ژل
قابلیت رقابت با سیستمهای شکر دار
کاهش ویسکوزیته محصول
تردی بافت
اشتها آور
غذای کودک
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
کافور همچنین از روغن تربانتین به صورت مصنوعی قابل تولید است. از این عطر به عنوان مادهای در پخت و پز (به طور عمده در هند)، به عنوان یک مایع تقویتکننده، برای اهداف دارویی و در مراسم مذهبی استفاده میشود.
کامفور متعلق به گروهی از ترکیبات ارگانیک است که ساختار و واکنشهای خاص آن از مسائل مهم شیمی آلی قرن نوزدهم بود. نقطه ذوب آن حدود ۱۷۸ تا ۱۷۹ درجه سانتیگراد (۳۵۲ تا ۳۵۴ درجه فارنهایت) است و دارای فرمول مولکولی C10H16O میباشد.
روغن موجود در برگهای رزماری (Rosmarinus officinalis)، در خانواده نعناع، حاوی ۱۰ تا ۲۰٪ کافور است. کامفور یک راه درمان قدیمی است که به خوبی شناخته شده است و معمولاً مورد استفاده قرار میگیرد.
کافور (Cinnamomum camphora) یک ترپن (ترکیب ارگانیک) است که معمولاً در کرمها، پمادها و لوسیونها استفاده میشود. روغن کافور روغنی است که از چوب درختان کافور استخراج میشود و با تقطیر بخار پردازش میشود. این میتواند به صورت موضعی برای تسکین درد، سوزش و خارش استفاده شود. کافور همچنین برای تسکین احتقان سینه و شرایط التهابی استفاده میشود.
کامفور بو و طعم قوی دارد و به راحتی از طریق پوست جذب میشود.
کامفور در حال حاضر از ترپتین ساخته شده است. اما استفاده از آن تا زمانی که صحیح از آن استفاده کنید، همچنان ایمن است.
این ماده پتانسیل عوارض جانبی دارد، خصوصاً اگر از مقادیر زیادی استفاده کنید
. هرگز کافور را به صورت داخلی مصرف نکنید و آن را روی پوستهای شکسته قرار ندهید، زیرا میتواند سمی باشد.
بعضی افراد کافور را جهت جلوگیری از سرفهکردن، برای درمان عفونتهای تنفسی، برای درمان فشار خون پایین که در هنگام ایستادن اتفاق میافتد و برای گاز روده (نفخ شکم) استفاده میکنند.
کارشناسان در مورد انجام این کار هشدار میدهند، زیرا هنگام مصرف کافور میتواند عوارض جانبی جدی، حتی مرگ را ایجاد کند.
امروزه از کافور به عنوان نرمکننده نیترات سلولز و مومیایی و همچنین در آتشبازی و داروسازی نیز استفاده میشود.
برخی از افراد از کافور موضعی برای درمان بیماریهای تنفسی و درمان علائم بیماری قلبی استفاده میکنند.
تحقیقات اولیه نشان میدهد که استفاده از کافور همراه با روغن کرچک و اکالیپتوس ممکن است به کاهش عوارض ناشی از نیش پشه کمک کند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713