کاربرد پلی سوربات 20:
مورد استفاده به عنوان امولسیفایر.
مورد استفاده در خمیر به عنوان بهبود دهنده خمیر.
مورد استفاده به عنوان گیرنده کریستالیزاسیون.
به عنوان محلولساز کننده و تثبیتکننده کاربرد دارد.
نوعی عامل مرطوبکننده محسوب میشود.
مورد استفاده به عنوان پوشش سبزی و میوه.
به عنوان افزودنی ملایم در سیستمهای پاککننده استفاده میشود.
در داروسازیها به عنوان پر کننده مورد استفاده قرار میگیرد.
موجب تشکیل طیف گستردهای از شویندههای آنیونی است.
کارکرد پلی سوربات 20
به عنوان یک ماده ضدعفونیکننده، امولسیفایر و عطر عمل میکند. سورفکتانت کوتاه مدت برای ماده فعال سطح است. سورفکتانتها ترکیباتی هستند که کشش سطحی بین دو ماده مانند دو مایعات یا یک مایع و جامد را کاهش میدهند.
در محصولات مراقبت از پوست، سورفاکتانتها برای از بین بردن و امولسیون روغنها و چربیها و تعلیق خاک کار میکنند و باعث شستشوی آنها میشوند. این امر ممکن است زیرا در حالی که یک انتهای مولکول سورفکتانت به آب جذب میشود، انتهای دیگر به روغن جذب میشود. بنابراین، سورفاکتانتها روغن، خاک و سایر ناخالصیهایی را که در طول روز روی پوست شما جمع شدهاند جذب کرده و آنها را شسته میشوند.
با توجه به این خاصیت، پلی سوربات 20 در بسیاری از پاککنندهها و مواد شستشوی بدن وجود دارد.
مقدار HLB پلی سوربات 16.7 است. HLB (تعادل هیدروفیل-لیپوفیلی) یک بیان تجربی برای رابطه گروههای آب دوست و آبگریز (“آب متنفر”) یک سورفکتانت است. مواد لازم با مقادیر HLB بیشتر از 10 به عنوان محلول در آب طبقهبندی میشوند.
پلی سوربات 20 همچنین به عنوان امولسیفایر عمل میکند. برای محصولاتی که حاوی هم آب و هم اجزای روغن باشند، امولسیفایر لازم است، به عنوان مثال، وقتی روغنهای اساسی به یک فرمول مبتنی بر آب اضافه میشوند. به گفته EFEMA، هنگامی که آب و روغن با هم مخلوط میشوند و به شدت تکان میخورند، پراکندگی قطرات روغن در آب – و بالعکس – شکل میگیرد.
اگر لرزش متوقف شود، دو مرحله از هم جدا میشوند. برای رفع این مشکل، میتوان امولسیفایر را به سیستم اضافه کرد که به کمک آن قطرات پراکنده باقی میمانند و یک امولسیون پایدار تولید میکند.
به عنوان یک امولسیفایر، توئین 20 از یک سر آب دوست آب دوست و یک دم آب گریز روغن (اسید لوریک) تشکیل شده است. سر هیدروفیل به فاز آبی و دم آبگریز به فاز روغن هدایت میشود. یک بار دیگر، پلی استات 20 با قرار دادن خود در رابط روغن / آب یا هوا / آب، تنش سطح را کاهش میدهد، که این امر تأثیر تثبیتکنندهای بر روی امولسیون دارد.
سرانجام، پلی سوربات 20 به عنوان یک ماده معطر عمل میکند. همانطور که در بالا گفته شد، توئین 20 در ابتدا از سوربیتول بدست میآید، که به طور طبیعی در میوههای خوشبوکننده شیرین مانند سیب، گلابی، هلو و آلو میتوان یافت.
جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
کاربردها و ویژگیهای سوربیـتان مونو اولئات (اسپن 80):
استرهای سوربیتان به طور گستردهای به عنوان امولسیون کنندههای W / O استفاده میشود و هنگامی که در ترکیب با استرهای سوربیتان اتوکسیله (محدوده Tween) استفاده شود، به ثبات کلی امولسیونهای O / W کمک میکند.
تنظیم نسبت Span / Tween باعث تولید سیستمهای امولسیون کننده با مقادیر مختلف HLB میشود که امکان امولسیون طیف وسیعی از روغنها و مومها را فراهم میکند.
سوربیتان مونو اولئات امولسیفایر غیر آلی و سورفاکتانت است و در لوازم آرایشی و مواد غذایی استفاده میشود.
امولسیفایر سوربیتان مونو اولئات، عاملی که مخلوطی از مواد تشکیلدهنده را نگهداری میکند که به طور معمول قادر به مخلوط کردن آن نیستند، مادهای است که باعث پخش پراکندگی ترکیبات در مواد غذایی میشود.
سوربیتان مونو اولئات به طور گستردهای در محصولات مراقبت شخصی استفاده میشود. این امولسیفایر، مخصوصاً برای اجزای چربی غیر اشباع مثل الکل یا روغنهای گیاهی توصیه میشود. عامل پراکنده برای مایعات نامحلول در مایعات لیپوفیلیک دیگر. سوربیتان مونو اولئات به عنوان یک عامل مرطوبکننده و پراکنده برای رنگدانهها در لوازم آرایشی رنگی و اکسید روی / دی اکسید تیتانیوم در محصولات مراقبت از پوست استفاده میشود.
سوربیتان مونو اولئات یک مادهی زیستتخریبپذیر بر پایه یک اسید چرب طبیعی (اسید اولئیک) و الکل سوربیتول است.
به عنوان امولسیفایرها، تثبیتکنندهها و ضخیمکنندهها در مواد غذایی، لوازم آرایشی و محصولات دارویی. در صنعت نساجی به عنوان روانکنندههای فیبر و نرمکنندهها.
استفاده از سوربیتان مونو اولئات در استنشاق آسم در ایجاد برونکواسپاسم ثانویه در کودکان دخالت دارد.
کاربردها سوربیتان مونو اولئات (اسپن 80)
سوربیتان مونو اولئات به عنوان امولسیون کننده، حل کننده، تثبیت کننده، نرم کننده، عامل ضد استاتیک و …..
مناسب برای دارو، مواد آرایشی، منسوجات، رنگ و…..
به عنوان امولسیون مواد منفجره W / O، عامل آماده سازی پارچه، تولید مواد خوراکی و آرایشی، پخش کننده رنگ مهره دار، تثبیت کننده دی اکسید تیتانیوم، حشره کش، ماده مرطوب کننده و امولگاتور در سموم دفع آفات، مواد حلال کننده تولید روغن، ضد زنگ، روغن نرم کننده، روان کننده و نرم کننده پارچه و چرم استفاده میشود.
جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
پلی سوربات 80 به عنوان امولسیفایر یا ضدعفونیکننده در غذاها، ویتامینها، داروها و واکسنها استفاده میشود. به عنوان روانکننده در قطره چشم استفاده میشود. همچنین برای تثبیت فرمولاسیونهای آبی داروها برای تزریق وریدی یا واکسیناسیون استفاده میشود.
همچنین میتواند به عنوان یک سورفکتانت در صابون و لوازم آرایشی و همچنین محلولسازی عمل کند، که مواد تشکیلدهنده را تجزیه میکند تا بتوانند به راحتی با هم ترکیب شوند. این به عنوان محلولساز کننده مورد استفاده قرار میگیرد. این باعث میشود که محصولات خشنتر و جذاب تر شوند.
این ماده به عنوان قارچدهنده برای فرآیند تخمیر برخی از شرابها استفاده میشود و همچنین برخی از بستنیها و سایر پودینگها را به هم متصل میکند تا بافت کرمی خود را بدون جداسازی حفظ کند. همچنین برای غذاهای فلهای استفاده میشود و سسها را صاف نگه داشته میشود.
این ماده نیز در بعضی از ویتامینها و مکملها استفاده میشود.
در اینجا لیست کوتاهی از موادی که در آنها از پلیسوربات 80 استفاده شده است را ذکر میکنیم:
به طور کلی برای جلوگیری از جداسازی مایعات پلیسوربات 80 در فرمولهای متعددی از قبیل:
پردازششده است. در صنعت داروسازی، پلیسوربات 80 برای بهبود و حفظ سازگاری کپسول ژل؛ کمک در نگهداشتن دارو در معرض مایع؛ در آمادهسازی مایعات داخل وریدی؛ به عنوان یک عنصر در قرصها و در تولید واکسنها مورد مصرف قرار میگیرد.
جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
کاربردهای سوربیتول پودری
سوربیتول برای اولینبار در ایالات متحده آمریکا توسط صنایع غذایی در سال 1929 مورد استفاده قرار گرفت.
سوربیتول هیدروسکوپیک است بنابراین اضافه کردن سوربیتول باعث جلوگیری از خشکشدن مواد غذایی و تازه و نرم نگه داشتن غذا میشود. استفاده از آن در نان و کیک، اثری قابل اثبات دارد و اثبات شده است.
سوربیتول شیرینتر از ساکارز است و توسط برخی از باکتری استفاده نمیشود.
برای تولید شیرینی از مواد تشکیلدهنده خوب است، از مواد اولیه مهم برای آب نبات بدون قند هست.
در شیر تغلیظ شده با اضافه کردن سوربیتول به منظور افزایش عمر مفید از فاسد شدن آن جلوگیری میکند.
میتواند رنگ و طعم گوشت ماهی را بهبود بخشد و این خصوصیات را در دراز مدث ثابت نگه دارد. در ترشی میوه نیز اثر مشابهی دارد.
متابولیسم سوربیتول ناشی از افزایش قند خون نیست، بنابراین افراد مبتلا به دیابت میتواند به عنوان شیرین کننده رژیمی و مواد مغذی مورد استفاده قرار دهند.پخواص سوربیتول پودری
شیرینکننده برای جایگزینی قند در شیرینیسازی و آدامس
قدرت شیرینکننده 60٪ در مقابل شکر
اثر خنککننده، طعم با طراوت
حلالیت عالی، روانپذیری بالا
پایداری بالا
عامل محافظتکننده
سطوح مختلف ریزسنجی
ماندگاری بالا
کالری کم 2.4 کیلو کالری در گرم
شاخص گلیسمی پایین
سلامت دندان: باعث پوسیدگی دندان نمیشود.
مناسب برای فشردهسازی مستقیم: سوربیتول خشک شده دارای یک شکل سطح خاص با سطح متخلخل باز است که خاصیت فشردهسازی و جذب بسیار خوبی دارد.
جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
خلاصه کاربرد اسید سیتریک:
مورد استفاده به عنوان افزودنی در غذا و عامل طعمدهنده و نگهدارنده در مواد غذایی.
تنظیمکننده pH و در متوقفکردن بوتولیسم در محصولات کنسروی مفید واقع میشود.
پروتئین گوشت را تجزیه میکند و گوشت را نرم میکند.
مورد استفاده در نانهای خامهای.
در شیر به لختهشدن سریع آن کمک میکند.
در فرآیند شرابسازی، اگر میوهها حاوی مقدار زیاد سیتریک نیستند، به صورت مصنوعی اضافه میشوند تا ترشح شوند.
مورد استفاده در محصولات زیبایی پوست و مو برای از بینبردن رادیکالهای آزاد.
به عنوان ماده تمیز کننده کاربرد دارد.
غذاهای رستوران و اسید سیتریک:
غذاهای آسیایی اغلب حاوی آبلیمو و لیموترش هستند که حاوی سیتریک است. غذاهای هندی غالباً مضراب دارند، میوهای که حاوی جوهر لیمو است. در دستور العملهای چینی معمولاً از مرکبات و مواد افزودنی اسید سیتریک استفاده نمیشود، به جز مرغ لیمو و انواع دستور العملهای شیرین و ترش حاوی آناناس، پرتقال و لیمو.
غذای مدیترانهای ممکن است شامل گوجهفرنگی، آبلیمو، آناناس و سایر میوههای عجیب و غریب باشد. غذاهای خاورمیانه معمولاً حاوی مرکبات نیستند. با این حال، هوموس را میتوان با یا بدون آبلیمو تهیه کرد.
غذاهای آمریکایی با سیتریک طبیعی وجود دارد، و به عنوان یک ماده افزودنی در:
شیرینیهای کچاپ
سس مایونز
دسرها و دورههای اصلی وجود دارد.
اسید سیتریک در مواد غذایی:
براساس یک مطالعه فوریه 2015 که توسط ژورنال بین المللی علوم پایه و کاربردی منتشر شده است.
مواد غذایی که به طور طبیعی حاوی سیتریک هستند، شامل: مرکبات،مانند:
لیمو
پرتقال
لیموترش هستند.
انواع توتها به ویژه:
توتفرنگی
تمشک
آناناس
گیلاس
گوجهفرنگی
برخی از انواع فلفل
کنگر
انواع خاصی از کاهو نیز حاوی اسید سیتریک است.
براساس مقاله سال 2015 که توسط سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا منتشر شده است، اسیدسیتریک به عنوان یک افزودنی، غذاهای فرآوری شده را حفظ کرده و ماندگاری بیشتری به آنها میدهد. در ساخت پنیر، اسیدسیتریک به تخمیر شیر سریعتر کمک میکند، و آن را به بخشی اساسی در تولید پنیر در مقیاس بزرگ تبدیل میکند. به طور سنتی، پنیر با اضافهکردن یک عامل باکتریایی به شیر ساخته میشود و به آن اجازه میدهد تا آهسته تخمیر شود. پنیر تولید شده تجاری از اسیدسیتریک برای سرعت بخشیدن به این فرآیند استفاده میکند.
نوشیدنیها، به ویژه آبمیوههای طعمدار، حاوی اسید سیتریک به عنوان نگهدارنده و به عنوان طعمدهنده هستند.
فرآوردههای منجمد ارزانتر از اسید سیتریک به عنوان یک امولسیفایر چربی استفاده میکنند تا از جدا شدن چربیهای گیاهی در بستنی و شربت جلوگیری کنند. هنگامی که به بیکربناتسدیم اضافه شود، باعث تحریک عملی در آبنبات و نوشیدنیهای پودر میشود.
جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین