کافور ماده ای سفید رنگ با طبعی سردوخشک است که از درختی به همین نام گرفته می شود. کافور گاهی در شکاف درخت به شکل بلور دیده می شود که با دستگاه مخصوص تقطیر از بلورهای درآب ریخته شده، کافور خالص به دست می آید.
مردم برای رفع درد و کاهش خارش، کافور را به صورت موضعی روی پوست قرار می دهند. همچنین برای درمان قارچ، زگیل، نیش حشرات، زخم های سرد، هموروئید و استئو آرتریت مورد استفاده قرار می گیرد.
بعضی افراد کافور را جهت جلوگیری از سرفه کردن، برای درمان عفونت های تنفسی، برای درمان فشار خون پایین که در هنگام ایستادن اتفاق می افتد و برای گاز روده (نفخ شکم) استفاده می کنند. کارشناسان در مورد انجام این کار هشدار می دهند، زیرا هنگام مصرف کافور می تواند عوارض جانبی جدی، حتی مرگ را ایجاد کند.
امروزه از کافور به عنوان نرمکننده نیترات سلولز و مومیایی و همچنین در آتش بازی و داروسازی نیز استفاده میشود.
همچنین، استفاده از محصولات کرم مرطوب کننده حاوی کافور می تواند بر روی ناخن های آلوده تاثیر بگذارد و مورد استفاده برخی از افراد که مبتلا به عفونت قارچی هستند قرار می گیرد.
توجه کنید که کافور را به پوست بریده اعمال نکنید، زیرا می تواند به سرعت وارد بدن و به غلظت هایی برسد که ایجاد مسمومیت کند.
کامفور در زنجیره غذایی مردم آسیا به عنوان چاشنی در شیرینی استفاده میشود. در باور مردم آسیایی مار و سایر خزندگان از بوی کافور میترسند.
کافور به دلیل خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و ضد التهابی دارای کاربردهای متنوعی است. این می تواند برای درمان شرایط پوستی ، بهبود عملکرد تنفس و تسکین درد استفاده شود.
این ماده در لباس هایی است که در مناسبت ها و اعیاد خاص استفاده می شود و همچنین در گوشه های کمد به عنوان ماده دافع سوسک نگهداری می شود.
دود کریستال کافور می تواند به عنوان یک ماده دافع پشه سازگار با محیط زیست استفاده شود.
مطالعات اخیر نشان می دهد که روغن کافور می تواند به عنوان یک ماده مؤثر در برابر مورچه ها مورد استفاده قرار گیرد ، زیرا این امر بر حمله ، صعود و تغذیه رفتار کارگران اصلی و خردسال تأثیر می گذارد.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
آلانتوئین بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید. آلانتوئین یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود.
در لوازم آرایشی (به خصوص کرمها و لوسیونها) و در درمان زخمها استفاده میشود.
عملکرد (ها): عامل تهویه پوست – محافظ پوست و …
آلانتوئین به طور معمول در انواع کرمهای آرایشی، خمیر دندان، دهانشویها، شامپو، رژلب، محصولات ضد آکنه و لوسیون به منظور مرطوب کننده پوست، افزایش صافیپوست، التیام زخم ها و… استفاده میشود.
طبق مطالعات انجام شده آلانتوئین دارای اثرات مرطوب کننده است و همچنین توانایی افزایش میزان آبرسانی پوست و از بین بردن لایههای بالایی سلولهای مرده پوست را دارد.
چون آلانتوین یک عنصر طبیعی موجود در بدن انسان است، به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن برای انسان شناخته شده است.
به طور خاص، آلانتوین یک اسید گلیکول اکسید است که از اسید اوریک تولید میشود.
نکتهی جالب توجه این است که این ماده به صورت غنی در بدن خود انسان نیز وجود دارد و در خون یک انسان کاملاً سالم به طور متوسط غلظت پلاسمایی آلانتوین حدود ۲-۳ میلیگرم در هر لیتر است و در هنگام فعالیت و تحرک غلظت پلاسمایی آلانتوئین به سرعت به حدود دو برابر افزایش مییابد.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
صمغ عربی اصولا در صنایع غذایی به عنوان پایدار کننده و افزایش ویسکوزیته قابل استفاده است. همچنین در صنعت چاپ به عنوان روان کننده در انواع جوهر چاپ استفاده می شود. در تولید نوشابه ها و آبنبات و آدامس از صمغ عربی استفاده می کنند.
امروزه در بسیاری از صنایع مرتبط با غذا استفاده میشود. به عنوان مثال، ژلاتین، نشاسته اصلاحشده، صمغ عربی و پکتین انواع اصلی از صمغ های مورد استفاده در بسیاری از محصولات شیرینی میباشد. صمغ عربی برای کمک به تثبیت محصولات از جمله:
· در پوششهای انواع شکلات و دراژه استفاده میگردد.
· به عنوان بافتدهنده در پاستیل عمل میکند.
·
در محصولات غذایی جهت پایدارکننده و افزایش ویسکوزیته محصول مورد
استفاده قرار میگیرد.
· در صنایع چاپ به جهت خاصیت روانکنندگی در انواع جوهرهای چاپ بهکار برده میشود.
· در تولید انواع نوشابهها و آبنباتها و آدامس نیز مصرف دارد.
· در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده میشود.
· به آبرنگ حجم یا غلظت میدهد بدون آنکه رنگ ارزش رنگی خود را از دست دهد.
· برای آبرنگها یک ترکیب اتصالدهنده استدر تولید ذغال از آن استفاده فراوانی میشود.
· در تولید سیگار نیز به عنوان چسبنده کاغذ سیگار میباشد.
· ماده چسبنده در تمبرهای پستی نیز صمغ عربی میباشد.
· در آبرنگ نقاشی و نیز تمبر پستی بهعنوان یک ماده چسبنده بکار میرود .
· تثبیت کننده مواد تشکیل دهنده عطر و ادکلن میباشد .
شایعترین استفاده از این فیبر در تولید نوشیدنیها و در پخت و پز و پخت است، به ویژه برای تثبیت بافت محصولات، افزایش ویسکوزیته مایعات و کمک به حجم دادن به محصولات پختهشده (مانند کیک).
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
اینولین خطر ابتلا به دیابت و کنترل کننده قند خون است. همچنین اینولین میتواند سطح هورمونهای مرتبط با تنظیم اشتهارا تعدیل کرده و منجر به احساس سیری و کنترل کننده وزن می باشد.
درجه پلیمریزاسیون آن ۲ تا ۶۰، میزان شیرینی آن صفر و مقاومت حرارتی بسیار بالا باعثشده که مناسب برای انواع فرآوردههای لبنی، محصولات قنادی و پختی، انواع نوشیدنیها، سسها و مشتقات گوشتی باشد.
آنالیز حسی نشان میدهد که استفاده از این نوع پلیمرها در تولید این محصولات سبب بهبود خواص ارگانولپتیکی و رشد پذیرش توسط مصرفکننده نهایی میشود .
درجه پلیمریزاسیون آن ۲ تا ۶۰، میزان شیرینی آن صفر و مقاومت حرارتی بسیار بالا باعثشده که مناسب برای انواع فرآوردههای لبنی، محصولات قنادی و پختی، انواع نوشیدنیها، سسها و مشتقات گوشتی باشد. آنالیز حسی نشان میدهد که استفاده از این نوع پلیمرها در تولید این محصولات سبب بهبود خواص ارگانولپتیکی و رشد پذیرش توسط مصرفکننده نهایی میشود .
طعم ملایم شیرین دارد و مانند غذاهای نشاستهای پر میکند، اما چون جذب نشده است، سطح قند خون را تحت تأثیر قرار نمیدهد.
کلسترول خون را کاهش میدهد و کلوژولها عصارههای بدن شما را از مواد غذایی کاهش میدهد.
همچنین این ماده به صورت مکمل یا به عنوان یک ماده حاوی پروتئین، میله غلات، ماست و سایر محصولات موجود است.
با وجود شباهت نام آن به انسولین، اینولین هیچ ارتباطی با آن هورمون یا شیمیایی یا فعالیت فیزیولوژیکی ندارد. اینولین محلول در آب گرم است، اما تنها کمی در آب سرد و یا الکل حل میشود.
.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
گلایسین غیر ضروری است و دخیره سازی گلیکوژن را بهبود می بخشد که به نوبه خود به سنتز کلاژن، هموگلوبین و گلوتاتیون کمک می کند. همچنین گلایسین یک ترکیب ارگانیک است که معمولا در پروتئین حیوانی به عنوان یکی از بیست اسید آمینه یافت می شود.
· کاهش التهاب و آسیبهای رادیکال آزاد با افزایش تولید گلوتاتیون.
· کاهش خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان.
· ساختن پوشش گیاهی دستگاه گوارش.
· تولید نمک صفرا و آنزیمهای گوارشی.
· کمک به کاهش واکنشهای آلرژیک و خود ایمنی.
· افزایش سطح انرژی و مبارزه با خستگی.
· کمک به تولید گلبولهای قرمز.
· مبارزه با اثرات استرس و اضطراب.
· کمک به کنترل نشانههای تشنج، اسکیزوفرنی و اختلالات روانی.
گلایسین برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ مناسب است زیرا کمک میکند تا قند خونشان را کنترل کند.
· نقش مهمی در تولید هورمون رشد انسان ایفا میکند.
· تقویت عملکرد ذهنی و حافظه.
· کمک به جلوگیری از سکته مغزی و تشنج.
· حفاظت از پوست از علائم پیری یا جهش های سلولی.
· محافظت از کلاژن در مفاصل و کاهش درد مفاصل.
· بهبود انعطافپذیری و طیف وسیعی از حرکت.
· تثبیت قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲٫
· بهبود کیفیت خواب.
تثبیتکننده برای کرم، پنیر، نودل پخته سریع، مارگارین، آرد گندم است.
· در تولید کیک و کلوچه نیز کاربرد دارد. گلایسین در ساخارین کاربرد دارد به منظور کاهش عصاره تلخ آن
· در شراب و نوشیدنیها به عنوان یک اصلاحکننده اسیدیته یا بافر کاربرد دارد.
· در فرآوری گوشت و سس سویا به منظور حذف تلخی آن استفاده میشود.
· در تولید خوراک دام به عنوان شیرینکننده و افزایشدهنده طعم کاربرد دارد.
جهت سفارش این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713