سوربات پتاسیم در صنایع غذایی به عنوان یک نگهدارنده کاربرد دارد و همچنین جهت جلوگیری از کپک قارچی و تخمیر شدن در پنیر،ماست،فراورده های گوشتی و فراورده های آردی مانند کیک و کلوچه به کار میرود.
همانطور که گفته شد سورباتپتاسیم یک ماده شیمیایی نگهدارنده است که در توت بطور طبیعی یافت میشود که این نگهدارنده در صنایع غذایی به عنوان مثال در تولید پنیر، ماست، محصولات نانوایی، کره نباتی، رب گوجهفرنگی، مربا و انواع نوشیدنیها برای جلوگیری از رشد قارچ و جوانهزدن اسپورها و مخمرها استفاده میشود،
حلالیت بالا و خاصیت نگهدارندگی سورباتپتاسیم سبب شد استفاده از این محصول در صنایع غذایی روز به روز بیشتر شود.
سورباتپتاسیم در شیر:
پتاسیم سوربات یک نگهدارنده خوراکی است که اگر به درستی استفاده شود میتواند رشد باکتری در شیر را مهار کند و همچنین خاصیت آنتیبادی دارد که در دو نوع پودری و رشتهای تولید میشود که عمده واردات این محصول از کشور چین میباشد
سورباتپتاسیم یک نوع نمک پتاسیم است که از اسیدسوربیک بدست میآید که در صنایع غذایی و آرایشی و بهداشتی به عنوان یک نگهدارنده مورد استفاده قرار میگیرد سورباتپتاسیم محصولی است که با توجه به اثر ضد قارچی که دارد میتواند باعث ثبات بیولوژیکی شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
زایلیتول به دلیل اینکه به راحتی تجزیه نمیشود برای بیماران دیابتی بسیار مهم است و در بدن افراد عادی شبیه قندهای معمولی و کربوهیدراتها عمل میکند.
شکر ممکن است تنها عنصر ناسالم در رژیم مدرن باشد. به همین دلیل، شیرینکنندههای بدون قند مانند زایـلیتول محبوب میشوند.
این یک عنصر محبوب در انواع محصولات، از جمله آدامس بدون قند و خمیر دندان مورد مصرف قرار میگیرد.
زایـلیتول جزء بسیاری از محصولات بهداشتی دندان، از جمله خمیر دندان و دهانشویه است. این به خاطر این واقعیت است که زایلیتول غیر قابل تخمیر است، به این معنی است که باکتری در دهان نمیتواند آن را به اسید مضر تبدیل کند که باعث پوسیدگی دندان شود.
زایـلیتول اغلب برای شیرین کردن آبنباتهای بدون قند مانند شکلات و همچنین آدامس استفاده میشود. سایر محصولاتی که ممکن است حاوی زایـلیتول باشند عبارتند از: خوشبوکننده نفس، محصولات پختهشده، شربت سرفه، ویتامینهای گیاهی برای کودکان و بزرگسالان، دهانشویه، خمیر دندان، بعضی از بادام زمینی و روغن بادام زمینی، مکملهای غذایی
زایلیتول به عنوان یک الکل قند طبقهبندی شده است. از لحاظ شیمیایی، الکلهای قندی ترکیبی از ویژگیهای مولکول های شکر و مولکولهای الکل میباشند. این ماده به میزان کمی در بسیاری از میوهها و سبزیجات یافت میشود و بنابراین طبیعی است. انسانها از طریق متابولیسم طبیعی مقدار کمی از آن تولید میکنند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
· شی باتر به خوبی موجب نرمی و از بین بردن ترک و مشکلات خشکی پوست ناشی از باد خشک، سردی و گرمی هوا و آب سخت می گردد. با افزایش تولید کلاژن و ترویج تولید سلولهای جدید، کره شیا ممکن است به کاهش آنچه که محققان مینامند عکس سازی – چروک ها و خطوط ظریف است که استرسهای محیطی و پیری میتواند بر روی پوست ایجاد کند.
· کره شیا نمیتواند به عنوان یک کرم ضد آفتاب موثر باشد.
· خواص ضد التهابی Shea پوست را تسکین میدهد و خارش را کاهش میدهد. این ممکن است برای شرایط پوستی التهابی مانند اگزما و پسوریازیس مفید باشد.
· کره شیوا به طور سنتی برای تسکین نیش زنبور و نیش حشرات استفاده میشود.
· علاوه بر کاهش التهاب زیرزمینی، شیا نیز با بازسازی بافت مرتبط است که برای درمان زخمها بسیار مهم است.
کره شیا خالص برای اولین بار در آفریقا مورد استفاده قرار گرفت که در آن به طور گستردهای در پخت و پز و اهداف دارویی مورد استفاده قرار میگیرد. در نهایت راه خود را به غرب رساند، به طوری که مردم بیشتر ویژگیهای شادکامی شگفت انگیز خود را کشف کردند. کره شیا دارای سطح بالایی از غیر قابل جذب و کیفیت دیگر است که آن را یک عنصر محبوب در بسیاری از لوازم آرایشی و بهداشتی، لوسیونها و سایر محصولات مراقبت از پوست میکند.
· کره شیا معمولا برای اثرات مرطوب کننده آن استفاده میشود. این مزایا با اسید چرب شیاف، شامل اسید لینولئیک، اوئیک، استریک، و پالمیتیک وابسته است.
· کره شیا حاوی مقادیر زیادی اسید لینولئیک و اسید اولئیک است. این دو اسید از یکدیگر جدا شدهاند. این به این معنی است که کره شیا برای پوست شما کاملا جذب میشود و پس از استفاده از پوست، پوست شما را چرب نمیکند.
· استریهای گیاهی کره شیائی دارای خواص ضد التهابی هستند.
· کره شیا دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین های A و E است که بدین معنی است که فعالیت آنتیاکسیدان قوی را افزایش می دهد.
· یک مطالعه ۲۰۱۲ نشان میدهد که عصارههای خوراکی عصاره پوست شیا میتواند به کاهش فعالیت ضد میکروبی در حیوانات منجر شود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
روغن کرچک را در تهیه سوپ، روغن هیدرولیک و روغن ترمز،رنگ،جوهر،انواع آستر،پلاستیک های مقاوم در برابر سرما،واکس و دیگر مواد براق کننده، نایلون، عطر و .... به کار میبرند.
روغنکرچک دارای مصارف صنعتی و دارویی است. این روغن معمولا به عنوان یک افزودنی در مواد غذایی، داروها و محصولات مراقبت از پوست، و همچنین یک روان کننده صنعتی و مولکول سوخت بیودیزل استفاده میشود.
در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوخته شده بود، به عنوان یک درمان طبیعی برای درمان بیماری هایی مانند تحریک چشم و حتی برای زنان باردار استفاده میشود.
امروزه روغن کرچک به طور طبیعی برای درمان های معمول مانند یبوست و بیماری های پوستی باقی می ماند و معمولا در محصولات زیبایی طبیعی استفاده میشود
استفاده از روغنکرچک به زخم یک محیط مرطوب را ایجاد می کند که باعث بهبودی و جلوگیری از خشک شدن زخم ها میشود. اسید چرب است که برای کاهش درد و التهاب در آزمایشگاه و مطالعات حیوانی کمک زیادی کرده است.
روغنکرچک دارای خواص ضد میکروبی است که ممکن است در هنگام برداشتن باکتریها در برابر رشد باکتریها تاثیر بگذارد. یک مطالعه لولهی آزمایشگاهی نشان داد که عصاره روغنکرچک دارای قدرت ضد باکتری قوی است و مانع از رشد چندین باکتری از جمله استافیلوکوک اورئوس میشود. روغنکرچک نیز یک مرطوب کننده طبیعی است، بنابراین ممکن است باعث تمیز شدن پوست التهاب و تحریک شده در افراد مبتلا به آکنه شود.
روغنکرچک ممکن است به مبارزه با عفونت قارچی در دهان ناشی از کاندیدا آلبیکنس کمک کند. مو و پوست سر شما را سالم نگه میدارد بسیاری از مردم از روغنکرچک به عنوان یک روغن موی طبیعی استفاده میکنند.
موهای خشک یا آسیب دیده به طور خاص میتوانند از یک مرطوبکننده قوی مانند روغنکرچک استفاده کنند. استفاده از چربیها مانند روغنکرچک به مو به طور منظم، باعث شلشدن مو، افزایش انعطافپذیری و کاهش احتمال شکستگی میشود. روغن کرچک ممکن است برای افرادی که دارای شوره سر هستند، مفید باشد، که یک وضعیت پوستی مشترک است که پوست خشک و پوسته پوسته شده روی سر دارد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713