فروش

فروش مواد اولیه غذایی

فروش

فروش مواد اولیه غذایی

خرید لاکتات سدیم

لاکتات سدیم در روغن‌ها و کرم‌ها باعث کم‌شدن چربی و رطوبت استفاده می‌شوند، بخاطر خاصیت ضد میکروب بودن آن به تسهیل حفظ محصول کمک می‌کند.


در تولید صابون‌ها استفاده از سدیم‌لاکتات باعث افزایش تولید، افزایش زمان نگه‌داری، رطوبت و نرم‌سازی پوست و عملکرد محصول خواهد شد.


برای مراقبت از پوست و بدن، مراقبت از مو و افزایش و تنظیم pH مورد استفاده قرار گیرد.


همچنین ممکن است برای بهبود جذب امولسیون‌ها مورد استفاده قرار گیرد.


لاکتات سدیم یکی از عوامل طبیعی مرطوب‌کننده‌ی تشکیل‌دهنده پوست است که برای حفظ آب‌رسانی طبیعی مورد نیاز است.


لاکتیک سدیم یک مرطوب‌کننده برتر است که میزان رطوبت پوست را تا 84٪ افزایش می‌دهد.


هنگامی که در مقایسه با دیگر مرطوب‌کننده‌های معمول استفاده می‌شود.


لاکتات سدیم مواد خوراکی است که در دهه‌های مختلف در صنعت بسته‌بندی گوشت استفاده شده است زیرا به طور مؤثر سلول‌ها را برای نگه‌داری آب نگه می‌دارد.

لاکتات سدیم (SL) در صابون‌سازی

به عنوان ماده مرطوب‌کننده در محصولات آرایشی استفاده می‌شود. در صابون، لاکتات سدیم باعث می‌شود صابون در فرآیند تولید شکل یکدست به خود بگیرد.

لاکتات سدیم همچنین به عنوان منبعی از اسید لاکتیک به فرمول شما اضافه شود.  اسید لاکتیک در فرآورده‌های لبنی تخمیر شده مانند ماست، شیرین، و کفیر یافت می‌شود.

شما می توانید مستربچ لاکتات سدیم خود را تهیه کنید. پودر لاکتات سدیم گرد و غبار است و شما فقط به مقادیر ریز نیاز دارید، بنابراین توصیه می‌کنیم از راه حل SL 50٪ یا 60٪ masterbatch SL تهیه کرده و هنگام تهیه صابون به جای پودر از این مایع استفاده کنید.

برای یک بچ 60٪ قابل مقایسه با مایع SL تجاری، 6 قسمت پودر لاکتات سدیم را با 4 قسمت آب مقطر مخلوط کنید.

برای تهیه یک مستربچ 50٪، 1 قسمت پودر SL را با 1 قسمت آب مقطر مخلوط کنید.

تا زمانی که پودر حل شود هم بزنید. محلول را در یک ظرف محکم بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.

جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

خرید پودر کاکائو

کاربردها و خواص پودر کاکائو:

پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوه‌ای و pH قابل جذب از 5.3 تا 5.8 می‌باشد. پودر کاکائو (آلکالوز شده) تیره‌تر از رنگ قرمز قهوه‌ای تا تقریبا سیاه است که pH آن از 6/8 تا 8/1 است. فرآیند قلیایی باعث تلخ‌شدن و حلالیت می‌شود، که برای کاربردهای محصولات نوشیدنی مهم است. تمام این مقادیر pH برای استفاده از غذا در نظر گرفته می‌شوند.


پودر کاکائو دارای چندین ماده معدنی شامل:


کلسیم

مس

منیزیم

فسفر

پتاسیم

سدیم و روی است.

تمام این مواد معدنی در مقادیر بیشتری در پودر کاکائو نسبت به کره‌کاکائو یا نوشیدنی شکلات یافت می‌شوند. پودر کاکائو حاوی 230 میلی‌گرم کافئین و 2057 میلی‌گرم تئوباریم در هر 100 گرم است. پودر کاکائو حاوی کلومید است.


کاکائو به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته می‌شود و بعضی افراد به‌عنوان دارو از آن استفاده می‌کنند. کاکائو به طور معمول در دهان برای بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا استفاده می‌شود. برخی تحقیقات علمی وجود دارد که از این موارد استفاده می‌کند.


بعضی افراد کره کاکائو را به پوست می‌گذارند تا از برداشتن چروک‌ها و علائم کششی جلوگیری کنند. یا کاکائو را به صورت خوراکی برای درمان بسیاری از بیماری‌های دیگر، از جمله بیماری کبد، مثانه، بیماری کلیوی و از دست دادن حافظه استفاده می‌کنند. 


بیشتر پودر کاکائو به مصرف‌کننده به عنوان یک رنگ و طعم در سایر محصولات مانند:


پودر دسر

شیر شکلات

کیک شکلاتی

یخ و غیره به مصرف‌کننده می‌رسد.

پودر کاکائو تولید شده به عنوان یک ماده به سایر تولید کنندگان مواد غذایی فروخته می‌شود.

 جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

خرید سوربات پتاسیم

سوربات پتاسیم را در لیست عناصر تشکیل‌دهنده بسیاری از غذاهای معمول مشاهده می‌شود.


این ماده نگه‌دارنده محبوب است زیرا این ماده بسیار مؤثر است و از طرفی باعث تغییر در کیفیت محصولات مانند طعم، بو و یا ظاهر نمی‌شود.


همچنین محلول در آب است و در دمای اتاق عمل می‌کند.


ممکن است در بسیاری از محصولات غذایی مانند اقلام زیر باشد:


آب سیب

محصولات پخته‌شده

کنسرو میوه‌ها و سبزیجات

پنیرها

گوشت خشک‌شده

میوه خشک‌شده

بستنی

خیارشور

نوشابه و آب‌میوه

شراب

ماست

کاربرد‌های سوربات پتاسیم

همان‌طور که گفته شد سوربات‌ پتاسیم یک ماده شیمیایی نگه‌دارنده است که در توت به‌طور طبیعی یافت می‌شود که این نگه‌دارنده در صنایع غذایی به عنوان مثال در تولید پنیر، ماست، محصولات نانوایی، کره نباتی، رب گوجه‌فرنگی، مربا و انواع نوشیدنی‌ها برای جلوگیری از رشد قارچ و جوانه‌زدن اسپورها و مخمرها استفاده می‌شود.


حلالیت بالا و خاصیت نگه‌دارندگی سوربات‌پتاسیم سبب شد استفاده از این محصول در صنایع غذایی روز به روز بیشتر شود.

جهت خریید این محول با شماره زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

خرید پروپیونات کلسیم

کلسیم پروپیونات یک افزودنی غذایی جدید است که برای استفاده توسط در مواد غذایی، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و غذای ایمن توسط WHO و FAO تأیید شده است. پروپیونات کلسیم برای جلوگیری از کپک ، مخمر و باکتری های دارای فعالیت ضد باکتریایی گسترده بکار می رود.

پروپیونات کلسیم (Calcium propanoate) به عنوان ماده نگهدارنده در نان و سایر محصولات پخته شده استفاده می‌شود و ممکن است با اسید پروپیونیک و سدیم پروپیونات ترکیب شود. پروپیونات کلسیم با جلوگیری از رشد قالب و رشد باکتری‌ها باعث می‌شود که محصولات پخته‌شده تازه شود. همچنین به طور طبیعی در کره و برخی از انواع پنیرها مشاهده می‌شود.


بعضی اوقات مصرف‌کنندگان در مورد ایمنی کلسیم پروپیونات سؤال دارند. بسیاری از مردم از ایده نگهدارنده‌هایی که به عنوان مواد تشکیل‌دهنده مواد غذایی استفاده می‌شوند نگران هستند. اما به این فکر کنید: آیا می‌خواهید باکتری یا نان آلوده به کپک بخورید؟ احتمالاً نه. مواد نگهدارنده غذایی مانند کلسیم پروپیونات برای ایمن نگه داشتن برخی غذاهای سالم از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

مقدار مصرف پروپیونات کلسیم

میزان استفاده توصیه‌شده از 0/3 تا 0.3 درصد وزن آرد خشک است.

رطوبت بالای نان و سایر محصولات نانوایی باعث رشد کپک‌ها می‌شود. این قالب‌ها در طول فرآیند پخت کشته می‌شوند، اما آلودگی هوا در محصولات نانوایی زمانی اتفاق می‌افتد که اجاق را ترک می‌کنند و سپس اسپورهای قالب از جو، پس از خنک‌کردن و از تجهیزات برداشته می‌شوند.


گرچه توجه دقیق به بهداشت نانوایی می‌تواند آلودگی را به میزان زیادی کاهش دهد، اما به طور کامل از بین نمی‌رود. میزان رشد کپک در نان تحت تأثیر تعداد و نوع اسپورهای موجود قرار دارد. با دمای بالا و رطوبت ذخیره‌سازی سرعت آن افزایش می‌یابد و همچنین تحت تأثیر دستور العمل قرار می‌گیرد.


نان بریده‌شده بسته‌بندی‌شده به خصوص برای قالب‌ها حساس است. استفاده از یک نگه‌دارنده در نتیجه گسترش عمر مفید قالب‌های نانوایی مفید است.


علاوه بر این، باکتری‌ها همچنین می‌توانند محصولات نانوایی را خراب کنند، زیرا اسپور آن‌ها پخت را زنده می‌کند و موجب تشکیل طناب می‌شود که باعث می‌شود:


برای جلوگیری از رشد این باکتری‌ها در محصولات نانوایی، استفاده از یک نگه‌دارنده پیشنهاد شده است.

جهت خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین

خرید زانتان گام

پودر صمغ زانتان یک ماده ضخیم‌کننده پودری است که معمولاً در مواردی از سس سالاد گرفته تا مواد آرایشی یافت می‌شود. اگر وگان هستید یا به تخم‌مرغ حساسیت دارید، پودر صمغ زانتان جایگزین مناسبی برای کیک‌ها و سایر محصولات پخته شده است. همچنین می‌توانید از آن برای افزودن بافتی لوکس به اسموتی‌ها، سس‌ها و چاشنی‌ها استفاده کنید.


علاوه بر پخت و پز و پختن با آن، می‌توانید از پودر صمغ زانتان برای ضخیم شدن شامپوهای خانگی و | ژل‌های دوش خود استفاده کنید. کمی طول می‌کشد، بنابراین اگر یک کیسه پودر صمغ زانتان بخرید، مقدار زیادی در دست خواهید داشت تا همه کاربردهای همه کاره آن را امتحان کنید.

اگر مواد سس سالاد مورد علاقه خود را بررسی کنید، به احتمال زیاد پودر صمغ زانتان را در آن لیست می‌کند. سعی کنید به سس تابه، سس گوجه‌فرنگی یا پانسمان بعدی خود کمی خرج کنید. این به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل می‌کند، به این معنی که به غلیظ شدن سس‌ها و چاشنی‌ها کمک می‌کند و آنها را از جدا شدن باز می‌دارد.


به عنوان مثال، 2 of c (590 میلی‌لیتر) سس گوجه‌فرنگی و 2 قاشق غذاخوری (30 میلی‌لیتر) هرکدام از سس سویا، رب یوزو-کوشو و آب یوزو را با هم مخلوط کنید. وقتی مواد به خوبی ترکیب شدند، 1/8 (1/2 گرم) پودر صمغ زانتان را اضافه کنید، سپس به مدت 10 تا 20 ثانیه روی کم مخلوط کنید.

اگر مواد سس سالاد مورد علاقه خود را بررسی کنید، به احتمال زیاد پودر صمغ زانتان را در آن لیست می‌کند. سعی کنید به سس تابه، سس گوجه‌فرنگی یا پانسمان بعدی خود کمی خرج کنید. این به عنوان یک امولسیون‌کننده عمل می‌کند، به این معنی که به غلیظ شدن سس‌ها و چاشنی‌ها کمک می‌کند و آنها را از جدا شدن باز می‌دارد.


به عنوان مثال، 2 of c (590 میلی‌لیتر) سس گوجه‌فرنگی و 2 قاشق غذاخوری (30 میلی‌لیتر) هرکدام از سس سویا، رب یوزو-کوشو و آب یوزو را با هم مخلوط کنید. وقتی مواد به خوبی ترکیب شدند، 1/8 (1/2 گرم) پودر صمغ زانتان را اضافه کنید، سپس به مدت 10 تا 20 ثانیه روی کم مخلوط کنید.

جهت  خرید این محصول با شماره زیر تماس بگیرید.

09195380572 معین