فروش

فروش مواد اولیه غذایی

فروش

فروش مواد اولیه غذایی

قیمت عمده cmc


کربوکسی متیل سلولز (CMC)

کککربوکسی متیل سلولز

ارسال سفارش به سراسر کشور با سریع زمان

سفارش محصول

فروشنده: 09129008862

کربوکسی متیل سلولز سدیم (CMC) چیست؟

یک مشتق سلولز، یک صمغ سلولزی یونی است و به دلیل خاصیت ضخیم‌شدن، تعلیق، چسبندگی و نگه‌داری آب، از آن به طور گسترده در زمینه‌های مختلف استفاده می‌شود.


با توجه به خلوص متفاوت، سدیم کربوکسی متیل سلولز در ظاهر پودر سفید یا زرد رنگ است و در آب سرد و گرم محلول است. سدیم کربوکسی متیل سلولز بسته به میزان ویسکوزیته محلول و خلوص به مدل‌های مختلفی تقسیم می‌شود. 


ویسکوزیته سدیم کربوکسی متیل سلولز با افزایش دما کاهش می‌یابد. تا زمانی که درجه حرارت از 50 درجه تجاوز نکند، این اثر برگشت‌پذیر است، زیرا برای مدت طولانی در دماهای بالاتر نگه‌داری می‌شود. مواد قلیایی موجود در محلول می‌توانند باعث تخریب کربوکسی متیل سلولز سدیم شوند.


ویسکوزیته محلول در طیف گسترده‌ای از مقادیر pH طبیعی است اما پایدارترین در محدوده pH 7-9 است. با کاهش مقدار pH، محلول اسیدی می‌شود. سدیم کربوکسی متیل سلولز به تدریج از نوع نمک به نوع اسید محلول در آب تبدیل نشده و از محلول رسوب می‌کند. وقتی مقدار pH زیر 4 باشد، بیشتر نوع نمک به نوع اسید تغییر می‌کند، ساختار شبکه سه‌بعدی را تشکیل می‌دهد و رسوب می‌کند.


به طور کلی هرچه مقدار DS کربوکسی متیل سلولز سدیم بیشتر باشد، سازگاری با نمک‌ها نیز بهتر خواهد بود. افزودن نمک به محلول سدیم کربوکسی متیل سلولز می‌تواند اثرات بهتری نسبت به حل‌شدن در آب نمک داشته باشد.


کربوکسی متیل سلولز (CMC)


خلوص کربوکسی متیل سلولز:

کربوکسی متیل سلولز سدیم به طور کلی بسته به خلوص به 3 درجه تقسیم می‌شود:


درجه خلوص بالا مواد غذایی (با محتوای بیش از 99.5٪)، درجه صنعتی (با محتوای بیش از 90٪) و محصولات خام (با محتوا بیش از 65٪).


با توجه به ویسکوزیته (وزن مولکولی)، 3 نوع وجود دارد:


ویسکوزیته بالا (با ویسکوزیته 1٪ محلول 5000-8500 Pa · S)

ویسکوزیته متوسط (با ویسکوزیته محلول 1٪ 1000-5000 Pa · S) 

ویسکوزیته کم (با ویسکوزیته 1٪ محلول 5-1000 Pa · S).

بنابراین، کربوکسی متیل سلولی سدیم انواع زیادی دارد که برای نیازهای مختلف کاربردهای مختلفی دارد.


خواص کربوکسی متیل سلولز:

کربوکسی متیل سلولز سدیم به عنوان یک ماده افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ماده دارای خواص ضخیم‌کنندگی، تعلیق‌کننده، امولسیون‌کننده، تثبیت‌کننده، تشکیل‌فیلم، مقاومت در برابر اسید و عملکردهای دیگر می‌باشد.

همچنین می‌تواند جایگزین نقش گوارگام، ژلاتین، آگارآگار، آلژینات‌سدیم و پکتین در تولید مواد غذایی باشد و در صنایع غذایی مدرن مانند:

محصولات سرد

آب‌میوه

مربا

نوشیدنی‌های لبنی

چاشنی‌ها

رشته‌فرنگی فوری

محصولات پخته‌شده گوشتی

قیمت عمده ایزومالت

کاربرد ایزومالت در قنادی:

یکی از مزایای استفاده از ایزومالت این است که می‌توان آن را با شیرین‌کننده‌های شدید برای رسیدن به پروفایل‌های مختلف شیرینی ترکیب کرد، به این ترتیب، شیرین بودن را بدون پوشیدن عطر و طعم بهینه می‌کند، که محدودیت برخی از شیرین‌کننده‌های دیگر است.


علاوه بر این، ایزومالـت با انواع طعم‌های مختلف، از جمله:


میوه

مندول

و… ترکیب می‌شود.

این محصول برای ساخت دکوراسیون آب‌نبات و دسر بسیار مناسب است، همچنین در محصولات رژیمی به وفور کاربرد دارد چرا که نوعی قند رژیمی محسوب می‌شود. از دیگر فواید ایزومالـت می‌توان به تأثیر آن در بیماری‌های دهان و دندان اشاره کرد، چرا که باعث ترشح بزاق در دهان می‌شود و از پوسیدگی دندان‌ها جلوگیری می‌کند.