ژلاتین پروتئین خالص و ماده غذایی طبیعی است. این ماده از پوستههای خوک و گاو یا از استخوانهای حیوانات ساخته شده است که همه آنها توسط مقامات دامپزشکی مورد تایید قرار گرفته است. آنها حاوی پروتئین کلاژن هستند که ما برای تولید ژلاتین استفاده میکنیم. این پروتئین شامل ۸۴ تا ۹۰ درصد پروتئین و ۲ درصد نمک معدنی است که بقیه آنها آب است.
کلاژن مهمترین اسکلروپروتئین در بدن انسان و حیوان است. واحد اصلی شامل یک زنجیره پروتئین حدود ۱۰۵۰ اسید آمینه است. اینها در گروههای سه در ساختارهای هلیکس سهگانه تشکیل میشوند. پیوند متقابل میان بسیاری از این حلقههای سهگانه، فیبرهای کلاژن را ایجاد میکنند که دارای ساختار شبکه سهبعدی هستند. و این ساختارهایی است که بافت همبند در پوست و استخوان ایجاد میشود.
ژلاتیـن حاوی مواد نگهدارنده یا افزودنیهای دیگر نیست و بدون ترکیبات چربی، کلسترول و اسید اوریک است.
انواع ژلاتین خوراکی:
ژلاتین برگ
یکی از انواع ژلاتیـن، ژلاتیـن برگ است. این در خانوار، آشپزی، نانواییها، مغازههای شیرینی فروشی و قصابی، غذا و دیگر برنامههای غیر صنعتی استفاده میشود. ژلاتیـن به مربع بریده میشود و یک الگوی نوری است که حاصل فرآیند تولید است. در نگاه اول، این و کشش ورقها، ژلاتین برگ بیشتر شبیه آثار هنری است. مزیت بزرگی از ژلاتین برگ این است که به راحتی میتوان به دستورالعمل به بخشی تقسیم کرد و بنابراین در طی پخت و پز آسان است.
ژلاتین درمانی
ژلاتیـن فوری را میتوان به طور مستقیم تحت شرایط سرد و به ویژه برای محصولات نهایی که درجه حرارت حساس هستند و نباید گرم شوند، توسعه داده است. ژلاتین فوری اغلب برای تثبیت غذاها مانند کیک، دسر و دیگر ظروف شیرین و سرد استفاده میشود.
طیف وسیعی از ژلاتیـن میتواند بسته به نوع کاربرد یا نیازهای مشتری، تولید شود. انواع مختلفی از ژلاتیـن وجود دارد که بر اساس چندین عامل متفاوت است. یکی از مهمترین ارزش بلوم این است که توانایی ژلاتیـن برای ژلاتیـن کردن را مشخص میکند. اکثریت قریب به اتفاق ژلاتین به صورت یک پودر سفید، بیبو و بیمزه تولید میشود.
کاربرد های مختلف ژلاتین:
شایعترین استفاده از ژلاتین، ژلاتیـن خوراکی است و به دنبال آن ژلاتینهای دارویی، عکاسی و فنی است. این ژلاتیـن به طوری منحصر به فرد است که از خواص این محصول میتوان: توانایی ژل، ضخیمشدن، تثبیتشدن، فوم یا آببندی را نام برد. علاوه بر این، ژلاتیـن باعث آلرژی شناخته شدهای نمیشود، ۱۰۰ درصد طبیعی است و کلسترول، پورین و چربی آزاد است. یکی دیگر از دلایل داشتن یک عنصر مناسب برای تمیز کردن برچسب میباشد.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
سدیماستارچگلیکولات به طور گستردهای در داروها، به عنوان یک ماده تخریبکننده، در تشکیل قرصها و کپسولها استفاده میشود. این آب به سرعت جذب میشود، که منجر به تجزیه سریع قرصها میشود. همچنین میتواند به عنوان عامل ژلکردن و تعلیق استفاده شود. استفاده از سدیم استارچ گلیکولات در تشکیل قرصها و کپسولها شامل گرانروی مرطوب یا فشردهسازی مستقیم میباشد. در غلظت بالاتر، میتوان آن را به عنوان یک ماده فعالکننده انحلال استفاده کرد.
سدیماستارچگلیکولات به طور گستردهای در داروهای مکمل خوراکی به عنوان یک ماده تجزیهکننده در فرمولاسیون کپسول استفاده میشود.
سدیماستارچگلیکولات به عنوان یک داروی انحلال دارویی استفاده میشود. سدیماستارچگلیکولات به سرعت آب را جذب میکند و موجب تورم میشود که منجر به تجزیه سریع قرصها و گرانولها میشود. این ماده به عنوان یک ماده تخریبکننده، یک ماده معلق و به عنوان عامل ژل استفاده میشود. بدون تخریبپذیر، قرص ممکن است به طور مناسب حل نشد و ممکن است مقدار ماده فعال جذب شده را کاهش دهد، در نتیجه باعث کاهش اثر بخشی دارو شود.
سدیماستارچگلیکولات عمدتاً در آب حلنشده و در اکثر حلالهای آلی قابل حل نیست. این ماده به شکل بیضی، گرد، نامنظم شکل یا گرانول کروی است. این دانهها پس از تماس با آب، تورم قابل توجهی دارند. بر اساس فرمول تجربی و وزن مولکولی، سدیم استارچ گلیکولات را میتوان به دو نوع تقسیم کرد: نوع A و نوع B. بر اساس مقدار pH، آن را به سه نوع شامل نوع C طبقهبندی میشوند. نوع A ،B و C را میتوان با بررسی pH، سدیم و محتوای کلرید سدیم از یکدیگر جدا کرد.
سدیم استارچ گلیکولات سدیم کربوکسی متیل اتر است. سدیماستارچگلیکولات از منبع برنج، سیبزمینی، گندم یا ذرت است. این ماده یک پودر فلزی سفید رنگ، بیمزه، بیبو، نسبتاً آزاد است.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
اتیل استات در انواع فرمولاسیونهای پوشش مانند اپوکسی، اورتان، سلولزی، اکریلیک و وینیل استفاده میشود. کاربردهای این پوششها از جمله مبلمان و وسایل چوبی، تجهیزات کشاورزی، ساخت و ساز و معدن، پالایش خودکار و تعمیر و نگهداری و استفاده دریایی بیشماری است. استفاده اصلی از آن به عنوان پوششها است.
اتیل استات کاربردهایی به عنوان حلال جوهرهای چاپ فلکسوگرافی و روتوگراور دارد. این ماده به عنوان یک حلال استخراج در تولید داروها و مواد غذایی و همچنین به عنوان یک حلال حامل علفکشها استفاده میشود. محصول با خلوص بالا میتواند به عنوان یک کاهشدهنده ویسکوزیته برای رزینهای مورد استفاده در فرمولاسیونهای فوتورستیک در صنعت الکترونیک استفاده شود.
اتیل استات در مشروبات الکلی یافت میشود. این ماده در محصولات غلات، تربچه، آبمیوه، آبجو، شراب و غیره یافت میشود و تولید شده از (بابونه رومی) است.
این ماده در تولید اسانسهای مصنوعی استفاده میشود.
اتان اتانوات یک حلال مهم، مواد خام است که به طور گسترده در ترکیبات آلی استفاده میشود. به طور خاص، آن را به عنوان حلال در تولید رنگ، لاستیک، رزین، چسب، چرم، فیبر و سلولز استفاده میشود.
اتیل استات به عنوان یک حلال در تولید عصاره های اصلاح شده و چای یا قهوه بدون کافئین استفاده میشود. همچنین برای رنگ و جوهر مورد استفاده قرار میگیرد. در زمینه آنتولوژی، برای استفاده در جمعآوری و مطالعه حشرات مفید است.
به عنوان یک حلال با خلوص بالا، آن را در تمیز کردن تخته مدار الکتریکی و به عنوان یک پاککننده ناخن استفاده میشود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
پودر کاکائو طبیعی دارای رنگ قهوهای و pH قابل جذب از ۵٫۳ تا ۵٫۸ میباشد. پودر کاکائو (آلکالوز شده) تیرهتر از رنگ قرمز قهوهای تا تقریبا سیاه است که pH آن از ۶/۸ تا ۸/۱ است. فرآیند قلیایی باعث تلخشدن و حلالیت میشود، که برای کاربردهای محصولات نوشیدنی مهم است. تمام این مقادیر pH برای استفاده از غذا در نظر گرفته میشوند.
پودر کاکائو دارای چندین ماده معدنی شامل کلسیم، مس، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و روی است. تمام این مواد معدنی در مقادیر بیشتری در پودر کاکائو نسبت به کرهکاکائو یا نوشیدنی شکلات یافت میشوند. پودر کاکائو حاوی ۲۳۰ میلیگرم کافئین و ۲۰۵۷ میلیگرم تئوباریم در هر ۱۰۰ گرم است. پودر کاکائو حاوی کلومید است.
پودر کاکائو به عنوان یک غذای سالم در نظر گرفته میشود و بعضی افراد بهعنوان دارو از آن استفاده میکنند. کاکائو به طور معمول در دهان برای بیماریهای قلبی و فشار خون بالا استفاده میشود. برخی تحقیقات علمی وجود دارد که از این موارد استفاده میکند.
بعضی افراد کره کاکائو را به پوست می گذارند تا از برداشتن چروکها و علائم کششی جلوگیری کنند. یا کاکائو را به صورت خوراکی برای درمان بسیاری از بیماریهای دیگر، از جمله بیماری کبد، مثانه، بیماری کلیوی و از دست دادن حافظه استفاده میکنند.
بیشتر پودر کاکائو به مصرفکننده به عنوان یک رنگ و طعم در سایر محصولات مانند پودر دسر، شیر شکلات، کیک شکلاتی، یخ و غیره به مصرفکننده میرسد. پودر کاکائو تولید شده به عنوان یک ماده به سایر تولید کنندگان مواد غذایی فروخته میشود.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
اسیدسوربیک یک ترکیب طبیعی است که جزء بیشترین مواد نگهدارنده غذا در جهان است و باعث میشود زنجیره غذایی جهانی امکانپذیر باشد. به عنوان مثال، زمانی که اسید سربیک در خارج از کشور به یک ژامبون اسپری میشود، میکروب تا ۳۰ روز در این محصول رشد نخواهد داشت. این کار اجازه میدهد تا غذا حمل و ذخیره میشود در سراسر جهان.
اسیدسوربیک بیشتر در غذاها، خوراک حیوانات، داروها و لوازم آرایشی یافت میشود. هنگامی که به غذاهای انسانی میرسیم، اسیدسوربیک بیشترین کاربرد را دارد:
شراب
پنیر
محصولات پختهشده
گوشت سرد
صدف
اسیدسوربیک برای حفظ گوشت به دلیل قابلیتهای طبیعی آنتیبیوتیکی مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع، اولین کاربرد آن در برابر یکی از کشندهترین سموم شناخته شده به انسان، به نام باکتری Clostridium botulinum بود که میتواند باعث بوتولیسم شود.
اسیدسوربیک یک نگهدارنده غذا است که از بسیاری از انواع مواد غذایی محافظت میکند. این یک ترکیب ارگانیک است که دارای قابلیت ضد میکروبی طبیعی است. این افزودنی یکی از محبوبترین مواد نگهدارنده مواد غذایی است. با توجه به اثربخشی آن، اسیدسوربیک نیز برای لوازم آرایشی استفاده میشود.
چند نمونه از غذاهایی که ممکن است حاوی اسید سربیک باشند، غذاهای لبنی مانند پنیر و ماست، میوه خشک، ماهی، گوشت، ترشی، زیتون، سوپ، سالاد آماده، ژله، شراب، آبجو، نوشیدنیهای و محصولات پختهشده مانند نان و شیرینیها.