۱- تثبیتکننده: جایگزین نشاسته و کاراژین، آلژینات سدیم در نوشیدنیها، محصولات لبنی، محصولات یخزده میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
۲- پرکننده و امولسیون: به عنوان افزودنی مواد غذایی، آلژینات سدیم بهطور عمده در طعم سالاد، پودینگ مربا، سس گوجهفرنگی و محصولات کنسرو شده استفاده میشود.
۳- هیدراتاسیون: آلژینات سدیم میتواند رشتهفرنگی، ورمیشیل و برنج را بیشتر سازگاری.
۴- خواص دارویی: با استفاده از این ویژگی، آلژینات سدیم میتواند به انواع ژل تبدیل شود. همچنین میتواند به عنوان پوشش برای محصولات میوه، گوشت و جلبک دریایی از هوا استفاده شود و همچنان طولانیتر نگه داشته شود.
به عنوان نوعی مواد افزودنی غذایی طبیعی، آلژینات سدیم کاربردهای گسترده و چشمانداز کاربردهای خوبی در صنایع غذایی دارد. انواع اصلی آلژیناتهای مورد استفاده در صنایع غذایی عبارتند از:
آلژینات پتاسیم
آلژینات آمونیوم
آلژینات پروپیلن گلیکول
آلژینات سدیم (یک محصول غذایی حاصل از جلبکهای قهوهای یا جلبک دریایی) یک ماده ضخیمکننده و ژلکننده است که با حضور کلسیم، ژلهای پایدار گرما را تشکیل میدهد. این خاصیت به آشپزها اجازه میدهد تا کرههایی را با تکنیک معروف به کرویسازی درست کنند.
آلژینات سدیم سالهاست که در صنایع غذایی برای تولید غذاهای شبیه ژل مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده از رشتههای بلند تشکیلشده از واحدهای کربوهیدرات بوجود آمده است – این زنجیرههای طولانی به آن اجازه میدهند تا در غلظتهای کم به عنوان ماده ضخیمکننده بسیار کارآمد عمل کند (به عنوان مثال ۱٪).
ژلهای ایجاد شده از آلژیناتها توانایی شگفتآور مقاومت در برابر حرارت را تا دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بدون ذوب نگه دارند و به آنها امکان استفاده در غذاهای گرم مانند آبگوشت را می دهند. وقتی آلژینات به مایع اضافه شود، به عنوان ضخیمکننده عمل میکند. در حضور یونهای کلسیم، مخلوطی که حاوی آلژینات باشد، ژل تشکیل میدهد. یونهای کلسیم خود را بین رشتههای آلژینات قرار میدهند و به آنها امکان اتصال و تشکیل ژل را میدهند.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713
اسیدلاکتیک در بعضی از لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان یخچال و یا مرطوبکننده استفاده میشود.در ساخت ترشی و کالباس، غذاهای مورد نظر برای طعم وانیل مورد استفاده قرار میگیرد.اسیدلاکتیک در صنایع لبنی نه تنها در ساخت ماست بلکه در ساخت پنیر نیز استفاده میشود.
مورد استفاده در چرم دباغی.
لاکتیکاسید در صنعت داروسازی به عنوان مواد اولیه برای مواد دیگر مهم است و در تولید لاک و جوهر دخیل است.
یک ترکیب مرتبط که از اسیدلاکتیک ساخته شده است کلسیم استارویل-۲-لاکتیلات است که به عنوان نگهدارنده غذا استفاده میشود.
در محصولات مراقبت از پوست برای روشنکردن لکههای تیره و بهبود چین و چروکها استفاده میشود.
اسیدلاکتیک در زیتونهای بستهبندیشده اسپانیایی استفاده میشود که باعث تخریب و تخمیر بیشتر میشود.
اسید لاکتیک یکی از اولین اسیدهایی است که در غذاها استفاده میشود، این محصول به طور طبیعی در شیر یافت میشود، اولین بار در حدود ۶۰ سال پیش تولید شد و تنها در طی دو دهه گذشته آن را یک عنصر مهم تبدیل کرده است. ویژگیهای طعم ملایم اسید، طعمهای معطر تسکین را پوشش نمیدهند.
عملکرد اسید لاکتیک در کاهش pH، افزایش طعم و مهار میکروبی است. دو روش برای تولید اسید استفاده میشود: تخمیر و سنتز شیمیایی، که اکثر تولیدکنندگان با استفاده از تخمیر در اروپا این محصول مهم را تولید میکنند. اسید لاکتیک اسید آلی بیرنگ است که توسط کلیه بافتهای بدن تولید میگردد و برای فعالیتهای بدن بسیار ضروری است.
جهت خرید این محصول با شماره های زیر تماس بگیرید.
09195380572 معین
03195023713